Γιατί να επιλέξετε τη Fertilia by Genesis

Γιατί η Fertilia by Genesis αποτελεί κομμάτι της ΓΕΝΕΣΙΣ, της μεγαλύτερης μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής της Βορείου Ελλάδος, που αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικό οργανισμό και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ είναι η πρώτη μικτή (μαιευτική - γυναικολογική - χειρουργική) ιδιωτική Κλινική Γυναίκας στη Θεσσαλονίκη και κάθε χρόνο φέρνει στη ζωή παραπάνω από το 30% των παιδιών που γεννιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα υποδέχεται περισσότερους από 7.000 νοσηλευόμενους και 7.000 εξωτερικούς ασθενείς, διεκπεραιώνοντας παραπάνω από 300.000 διαγνωστικές

εξετάσεις.

Γιατί η μονάδα μας στελεχώνεται από επιστήμονες με πολυετή εμπειρία σε διάσημα κέντρα αναπαραγωγής του εξωτερικού, με συμμετοχή στα μεγαλύτερα συνέδρια υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και καταγεγραμμένα υψηλά ποσοστά επιτυχίας.  

Ποιοι είμαστε

Επειδή διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η Fertilia by Genesis αποτελεί μια μακρόπνοη επένδυση της ΓΕΝΕΣΙΣ με στόχο να αποτελεί την κορυφαία μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Γιατί είμαστε στο πλευρό σας κάθε μέρα όλο το 24ωρο. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τα επιστημονικά στελέχη της Fertilia by Genesis ανά πάσα στιγμή και θα ενημερώνεστε συνέχεια σε όλη τη διάρκεια της θεραπεία σας. Κατανοούμε όλες τις απορίες σας και αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες σας με ανθρωπιά.

Γιατί έχουμε προσιτές τιμές και στηρίζουμε την προσπάθειά σας να δημιουργήσετε οικογένεια. Όλος ο εργαστηριακός σας έλεγχος για την προετοιμασία και την παρακολούθηση μπορεί να γίνει μέσα στη ΓΕΝΕΣΙΣ ελαττώνοντας ακόμα περισσότερο το κόστος της θεραπείας.

Γιατί θέλουμε και μπορούμε να πορευτούμε με επιτυχία μαζί σε αυτό σας το εγχείρημα, με ανθρωπιά, κατανόηση και αγάπη, εφοδιασμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμή μας.